Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. 

tirsdag, juni 18, 2019

Storfisk fra Fjorden

Svigerfar og jeg havde tidligere på ugen, haft et fint fiskeri i Mariager fjord.
Fredag skulle den så have chancen igen. Vi spottede med det samme mange fisk på pladsen, men umiddelbart ikke nogle helt store. Vejret var klart med høj sol og ingen vind, ikke de gode odds for havørred fiskeri.
Jeg startede derfor ud med en lille kobberlus, og fik da også et par mindre fisk som røg ud igen. Men efter ca. en time kom hugget. En rigtig stor fisk tog fluen med et stort sug, og tog så udløb på udløb. Den formåede også at springe et par gange, hvilket gjorde mig nervøs for, om fluen nu sad godt nok. Det gjorde den heldigvis, og efter ca. 10 minutters fight, kunne jeg lande min hidtil største havørred fra Mariager fjord: 79 cm og 5 kg rent! Sikke en fisk, og sikke en fight!
Tydeligvis havde svigerfar nu luret taktikken, for et par timer senere satte han en Brenda i en anden god fisk. Fighten med den varede så lang tid, at jeg blev nødt til at spørge om han legede med den. Det benægtede han pure, han mente bare ikke den var klar på at blive presset for hårdt. Det gik dog også fint, og på brinken kunne vi konstatere at den også var rigtig fin: 66cm og 3,7 kg. 
At fange 2 så store fisk i så flot et vejr, burde ifølge fiskebøgerne ikke kunne lade sig gøre. Men havørreder læser heldigvis sjældent bøger, hvilket vi kunne konstatere denne dag!


Kommentarer   

#1 Christian Bøgh Jensen 01-10-2013 15:24
Kanonfisk, stort tillykke!
En skam du ikke "gemte" den til Fyen Open..

You have no rights to post comments

  • IMG 1002
  • IMG 1004
  • IMG 0985
  • IMG 0987
  • IMG 0998
  • IMG 0980
  • lendrup2